Keukenmachines met geïntegreerde weegschaal

Bakken wordt nóg leuker en makkelijker met een keukenmachine met geïntegreerde weegschaal. Je hebt dus geen losse weegschaal meer nodig om alle ingrediënten af te wegen, maar kunt alles direct afwegen in de mengkom van de keukenmachine. 

Keukenmachine met weegschaal

Een weegschaal ingebouwd in je keukenmachine

Als je regelmatig in de keuken staat om taarten en andere lekkere dingen te bakken, dan maakt een keukenmachine het een stuk makkelijker om beslag te mixen. Terwijl jij andere ingrediënten snijdt of alvast begint aan de toppings, doet de keukenmachine het werk voor jou. Een keukenmachine maakt het dus al een stuk makkelijker om te bakken, maar wist je dat je tegenwoordig ook keukenmachines met geïntegreerde weegschaal kunt kopen? 

In deze keukenmachines kun je het bloem, de boter, suiker en andere ingrediënten direct in de mengkom van de keukenmachine doen en kun je op de display zien wat deze wegen. Een losse keukenweegschaal is dus niet meer nodig, hoe handig is dat?!

De ingebouwde keukenmachines geven tot op de gram nauwkeurig aan hoe zwaar de ingrediënten zijn die op dat moment in de kom liggen. Zo kun je dus eenvoudig én nauwkeurig het recept volgen. Op deze pagina vind je een overzicht van keukenmachines met een ingebouwde weegschaal die je online kunt shoppen.